• Home

Fa cunostinta cu LUCA

logo_rotund

“Plămădim cu drag zi de zi pentru tine”

In diminetile insorite sau dupa-amiezile toride de vara, in zilele geroase ale iernii, primavara sau toamna, fie ca e senin sau ploaie, atunci cand iti apare in drum o simigerie LUCA, paseste cu incredere si pentru cateva minute din tumultul unei zile te poti deconecta, relaxa si alinta savurand produsele noastre.
Ofera-ti un ragaz pentru a gusta un covrig sau o specialitate. Sau poate te tenteaza o merdenea, un strudel? Iar daca doresti ceva mai consistent, cu siguranta un sandwich sau o pizza vor fi pe placul tau.
Povestea noastra a inceput acum mai bine de 12 ani, de atunci, ne-am dezvoltat continuu si bucuram cu produsele noastre romanii din Alexandria, Bacau, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Constanta, Falticeni, Galati, Onesti, Pitesti, Radauti, Roman, Suceava, Targoviste. Am putea adauga ca nu ne oprim aici.
Calitatea produselor si serviciilor noastre este principala preocupare dupa care ne ghidam in tot ceea ce facem si o facem cu seriozitate, ambitie si perseverenta.
Produse facute de romani pentru romani, caci Simigeriile si Pizzeriile LUCA sunt operate de SC TINEVIS GROUP SRL, o societate cu capital privat romanesc.