Pizza LUCA®

Blat clasic de pizza, uns cu sos din pulpă de roșii, topping bogat de Mozzarella, șuncă fină, rondele de salam, măsline grecești, ardei capia și ciuperci Champignon proaspete.

Alege dimensiunea

6 50 lei / felie

Gramaje

130 gr | 670 gr | 1130 gr

Ingrediente

Aluat pizza (GRÂU, ulei vegetal (20% ulei măsline virgin, 80% ulei de floarea soarelui)), sos pizza (conservanți: benzoant de sodiu și sorbat de potasiu), șuncă ( agent de intărire: lactat de sodiu; zaharuri: dextroza; proteină vegetală din SOIA, stabilizatori: trifosfati; agent de îngroșare: caragenan; antioxidanti: ascorbat de sodiu, extract bogat in tocoferol; arome, conservant: nitrit de sodiu, tratament de suprafata: lactat de sodiu, acid lactic), salam (proteină vegetală din SOIA, MUȘTAR, acidifiant:glucono-delta-lactonă, antioxidanți: acid ascorbic, ascorbat de sodiu, arome, potențiatori de arome: monoglutamat de sodiu, guanilat disodic, inozinat disodic, stabilizatori: difosfati, trifosfati, conservant: nitrit de sodiu, colorant: carmine, culturi starter, tratament de suprafață: lactat de sodiu, sorbat de potasiu), ardei kapia, ciuperci champignon, măsline negre (regulator de aciditate: gluconat de fier, conservant: acid lactic). Poate conține urme de: LAPTE, OU.

Declarație nutrițională (100 gr)

VALOARE ENERGETICA KJ Pizza 1 felie - 1051 | Pizza 30cm - 953 | Pizza 40cm - 1051 
VALOARE ENERGETICA Kcal Pizza 1 felie - 250 | Pizza 30cm - 227 | Pizza 40cm - 250 
GRASIMI Pizza 1 felie - 12 | Pizza 30cm - 10 | Pizza 40cm - 12 
DIN CARE ACIZI GRASI SATURATI Pizza 1 felie - 5,2 | Pizza 30cm - 4,9 | Pizza 40cm - 5,2 
GLUCIDE Pizza 1 felie - 32,3 | Pizza 30cm - 24,3 | Pizza 40cm - 32,3 
DIN CARE ZAHARURI Pizza 1 felie - 4,1 | Pizza 30cm - 2,5 | Pizza 40cm - 4,1 
PROTEINE Pizza 1 felie - 12,6 | Pizza 30cm - 10,9 | Pizza 40cm - 12,6 
SARE Pizza 1 felie - 1,9 | Pizza 30cm - 1,6 | Pizza 40cm - 1,9 

POATE ȚI-E POFTĂ ȘI DE…

Covrig cu stafide

2 99 lei

Vezi detalii

Covrig cu cașcaval

3 50 lei

Vezi detalii

Covrig cu vișine

4 50 lei

Vezi detalii